fbpx

Montör Örebro

Söker du jobb som montör i Örebro?

Letar du efter lediga jobb som montör i Örebro har du hittat rätt. På Jobzone hjälper vi dig mot din nya anställning och ser till att du får en trygg start på den nya karriären. Samtidigt garantera vi dig en marknadsmässig lön och goda möjligheter att fortsätta din karriär som montör hos något företag i Örebro län.

Det finns många sätt att jobba som montör. Man kan vara möbelmontör och göra enklare jobb eller en mer specialiserad VVS-montör. Här finns möjligheter för såväl den som behöver ett första arbete utan utbildning eller tidigare erfarenheter som den som söker att fortsätta sin karriär inom skrået.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att få ett montörsjobb?

För de enklare montörsjobben krävs ingen utbildning. Däremot behöver man vara händig. Det går inte att sätta ihop en kontorsinredning med tummen mitt i handen! För de mer kvalificerade montörsjobben, som VVS-montör, fordonsmontör eller takmontör, har man en stor fördel av en yrkesutbildning när man söker.

Montörer arbetar ofta under eget ansvar i ett team, så det är viktigt att både ha ett eget driv i arbetet och att kunna tajma sina arbetsinsatser med andras. Att jobba som montör är ett spännande yrke med stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan!