fbpx

Montör Stockholm

Jobba som montör i Stockholm

Som montör arbetar du med att montera och sätta ihop olika produkter men det kan även vara du som installerar och kontrollerar att produkten fungerar. Du kan exempelvis jobba som vvs-montör, fordonsmontör eller takmontör i Stockholm.

Montörsjobb i Stockholm finns inom en rad olika branscher. Det är vanligt att man arbetar som montör inom industrin eller på en byggarbetsplats, men man kan också utföra tjänster i ett privat hem som exempelvis vvs-montör eller el-montör. Vilka arbetsuppgifter du har som montör beror på vilken slags montör du jobbar som.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jag ska kunna jobba som montör i Stockholm?

För att du ska kunna arbeta som montör med jobb i Stockholm behöver du en grundutbildning. Bra gymnasieutbildningar för dig som vill jobba som montör är industritekniska programmet, fordons- och transportprogrammet eller el- och energiprogrammet. Men det finns också liknande utbildningar på Yrkeshögskolan. Ett stort plus är också om du har arbetat som lärling eller har annan relevant arbetslivserfarenhet. Som fordonsmontör eller takmontör i Stockholm är du aldrig färdiglärd och du kan avancera i yrket genom att bygga på din utbildning med olika certifikat.

För att du ska kunna bli en skicklig montör måste du vara tekniskt lagd och tycka om att sätta ihop och få saker att fungera. Jobbet kräver inte minst noggrannhet och tålamod och du måste både kunna jobba självständigt och i team.

Hur mycket har en montör i Stockholm i lön?

Löneläget för montörer i Stockholm är gott då efterfrågan på skickliga montörer med spetskompetens är stor. Har du en riktig montörsutbildning och dessutom är specialiserad tjänar du generellt mer. Exempelvis så har en vvs-montör i Stockholm en snittlön på ungefär 36 000 kronor i månaden.

Jobzones alla anställda har en marknadsmässig lön som baseras på GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Det är en lönemodell som är framtagen av LO-förbunden och Kompetensföretagen och som gör att du i stort sett tjänar lika mycket som dina kollegor med liknande arbetsuppgifter gör.

Är du intresserad av att jobba som montör kan Jobzone hjälpa dig. Vi söker montörer för enklare jobb men också mer avancerade, som kräver specialistkompetens. Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig till rätt jobb som montör.