fbpx

Montör Trollhättan

Jobba som chaufför

Jobba som montör i Trollhättan

Är du montör? Eller har du lust att bli det? Kanske takmontör, vvs-montör, fordonsmontör eller någon av alla andra typer av montörsjobb som finns? Då gör du rätt i att titta efter lediga jobb som montör hos oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Lär dig hantverket som montör

För att jobba som montör är det förstås en förutsättning att du har ett praktiskt handlag. Du behöver som regel inte ha en utbildning till just montör, men det är bra om du gått något verkstadsprogram på gymnasiet. När du börjar jobbet får du gå vid sidan av en erfaren montör i Eskilstuna och lära dig hantverket. Sen finns det förstås undantag – till exempel måste en vvs-montör ha rätt behörighet för att utföra arbeten i våtrum. Men även där kan det ge en bra grund att gå vid sidan om och lära sig.

Stor efterfrågan på montörer

Olika slags montörer kan ha olika lön beroende på vilken typ av arbete de utför, och förstås beroende på saker som erfarenhet och ålder. Men en sak är säker – att lära sig ett montörsyrke är att investera i framtiden. Det kommer alltid att finnas behov av duktiga montörer, även på andra ställen är Eskilstuna. Och hantverkare och montörer som har erfarenhet inom olika områden kommer alltid att stå högt i kurs.