fbpx

Montör Västerås

Jobba som chaufför

Lediga jobb som montör i Västerås

Tycker du att det är roligt att montera delar till en större helhet? Har du en yrkesutbildning för något montörsjobb, eller är du bara praktiskt lagd och händig? Då kan en ledig tjänst som montör i Västerås vara perfekt för dig!

När du tar anställning hos oss på Jobzone ger vi dig en trygg start på din nya karriär. Först anställs du av oss för att jobba som montör hos någon kund i Västerås. Så småningom har du en god chans att bli anställd direkt av den kund som du arbetar för.

Som en av våra montörer i Västerås garanterar vi dig en lön som ligger i linje med andras arbeten, genom att lönen baseras på genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att den varierar mellan arbetsuppgifter och kunder men alltid ligger i linje med vad andra som utför samma arbetsuppgifter tjänar i snitt.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en montör?

Det finns många sorters montörsjobb. En del montörsjobb kan man söka utan specialkunskaper. Men i vissa fall behöver man en specifik utbildning för att jobba som montör. Det gäller till exempel om man söker arbete som takmontör, fordonsmontör eller VVS-montör. Då har man en mycket stor fördel av att ha gått en yrkesutbildning på till exempel gymnasiet eller om man kommer med erfarenheter från liknande arbeten.