fbpx

Orderplockare Helsingborg

Arbeta i en omväxlande miljö

Jobba som orderplockare i Helsingborg

Välkommen till Jobzone om du är intresserad av att arbeta som orderplockare i Helsingborg. Vi är experter på bemanning inom handeln och butiksbranschen, en dynamisk och växande sektor med gott om möjligheter till personlig utveckling. Att arbeta som orderplockare genom oss innebär både flexibilitet och en utmärkt början på din yrkeskarriär.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta antingen heltid eller deltid, vilket gör det enkelt att kombinera med studier eller andra deltidsengagemang. Många av våra medarbetare som började som orderplockare har genomgått vidareutbildning internt hos oss och sedan blivit fast anställda hos våra kunder. Som konsult hos Jobzone kan du förvänta dig förmånliga avtalsvillkor och en konkurrenskraftig lön.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad är en orderplockare?

Som orderplockare har du ansvar för att plocka varor från lagret baserat på inkommande order. Det är ett viktigt arbete där noggrannhet och effektivitet är nyckelfaktorer. Du använder ofta olika sorts utrustning såsom truckar eller handskannrar för att identifiera och plocka varorna, och sedan förbereda dem för leverans.

Hur mycket tjänar en orderplockare i Helsingborg?

Lönen för en orderplockare i Helsingborg kan variera beroende på erfarenhet, arbetsplats och geografisk plats. Generellt sett kan en orderplockare förvänta sig en konkurrenskraftig lön som reflekterar den viktiga roll de spelar inom logistikbranschen. Med möjligheter till övertidsarbete och andra förmåner kan en karriär som orderplockare vara både givande och ekonomiskt attraktiv.

Utforska lediga jobb som orderplockare i Helsingborg

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som orderplockare, titta närmare på de lediga tjänster som Jobzone har att erbjuda. Vi har regelbundet lediga jobb både på heltid och deltid för orderplockare i Helsingborg och ser fram emot att få dig med i vårt team. Sök idag och ta chansen att få en spännande och utvecklande arbetsplats!