fbpx

Processoperatör Borås

Sök jobb som processoperatör i Borås

Söker du jobb som processoperatör i Borås? Genom oss på Jobzone har du goda möjligheter att hitta lediga jobb samtidigt som vi erbjuder dig en trygg anställningsform och en marknadsmässig lön.

En processoperatör har det övergripande ansvaret för att en produkt inom tillverkningsindustrin tillverkas enligt plan och håller hög kvalitet. Arbetet innebär en övervakningsprocess som kräver stor ansvarskänsla och en utbildning från till exempel industritekniska programmet, el- och energiprogrammet eller fordons- och transportprogrammet på gymnasiet.

Samtidigt finns det fina möjligheter att samla på sig breda erfarenheter inom olika processer och därmed hitta mer kvalificerade jobb som processoperatör med större ansvarsområden och högre lön

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Industrin letar efter olika processoperatörer

Just nu är läget bra för den som vill jobba som processoperatör i Borås. Det behövs processoperatörer inom livsmedel såväl som inom industri generellt. Kanske har du ett specialintresse i kemisk industri eller metallhantering. Oavsett dina intressen har du fina chanser att hitta en ny tjänst i Borås med kranskommuner.

Hos oss på Jobzone arbetar du för ett företag samtidigt som du har din anställning hos oss. På sikt har du goda möjligheter att bli anställd av företaget direkt. Din lön baseras på genomsnittligt förtjänstläge vilken innebär att den ligger i linje med vad andra på företaget tjänar för samma typ av arbete.