fbpx

Processoperatör Eskilstuna

Jobba som processoperatör i Eskilstuna

Som processoperatör har man den övergripande kontrollen på tillverkningsprocesser inom industrin. Det är processoperatören som ser till att alla delar i tillverkningskedjan är synkroniserade och samspelar på rätt sätt. Sök din nya tjänst som processoperatör i Eskilstuna via oss på Jobzone.

För att jobba som processoperatör behöver man en utbildning. Det kan vara en praktisk gymnasieutbildning, komvux eller yrkeshögskola. Alternativt får man sin utbildning på det företag man arbetar. Andra egenskaper som är önskvärda hos processoperatören är en analytisk förmåga, tekniskt kunnande och en stark ansvarskänsla.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör processoperatören?

Det finns flera varianter på processoperatör, medan vissa sköter om en övervakningsprocess vid produktion av livsmedel, har andra ansvaret för kontrollen inom kemisk industri eller pappersmassahantering. Till skillnad från en maskinoperatör har processoperatören ett mer övergripande ansvar.

Ett jobb som processoperatör ger i snitt en lön på lite drygt 30 000 kr. Lönen varierar beroende på vilket företag man har anställning hos och var i Sverige man jobbar. Processoperatör är också ett arbete där man kan göra karriär och få mer kvalificerade ansvarsområden genom utbildning och erfarenhet. Det ger möjlighet att så småningom pressa upp lönen över genomsnittet. När du börjar på Jobzone garanterar vi dig en marknadsmässig lön efter genomsnittligt förtjänstläge.