fbpx

Processoperatör Halmstad

Jobba som processoperatör i Halmstad

Vill du arbeta som processoperatör inom livsmedel i Halmstad? I så fall är du välkommen att kontakta oss på Jobzone. Vi kan även erbjuda jobb som processoperatör i annan industri i Halmstad. Som processoperatör övervakar du tillverkningen. I dina arbetsuppgifter kan det också ingå att identifiera och lösa tekniska problem. Men exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar på.

För att du ska kunna jobba som processoperatör behöver du ha någon typ av grundutbildning från gymnasiet, exempelvis industritekniska programmet eller el- och energiprogrammet. Du kan också ha motsvarande utbildning från yrkeshögskolan eller komvux.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en processoperatör i lön i Halmstad?

Hur mycket en processoperatör i Halmstad har i lön varierar mellan olika företag. Blir du anställd som processoperatör av Jobzone beräknas också din lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Det betyder att vi då räknar ut snittlönen som är baserad på hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har på företag där du är placerad.

Som processoperatör hos oss på Jobzone har du också goda chanser att efter ett tag gå vidare och bli anställd direkt hos kunden. Du kan också prova på att arbeta hos olika kunder. Tycker du att det låter intressant att arbeta inom övervakningsprocess har Jobzone lediga jobb i Halmstad. Varmt välkommen att kontakta oss!