fbpx

Processoperatör Helsingborg

Jobba som processoperatör i Helsingborg

Som processoperatör arbetar du inom industrin med att övervaka och styra själva produktionen. Ibland har du också som uppgift att lokalisera problem och åtgärda dessa för att säkerställa att kvaliteten och produktionen upprätthålls. För att kunna jobba som processoperatör inom livsmedel eller industri i Helsingborg behöver du vara tekniskt lagd och kunna se helheten i produktionen. Det är för att slutproduktionen ska kunna säkerställas.

Det är bra om du exempelvis har gått industritekniska programmet eller el- och energiprogrammet på gymnasiet. Som vuxen kan du ha fått din grundutbildning som processoperatör på komvux. Det finns också företag som själva utbildar sina processoperatörer internt på arbetsplatsen.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en processoperatör i lön i Helsingborg

Som processoperatör i Helsingborg har man en genomsnittlig lön på ungefär 30 000 kronor i månaden på sitt jobb. Exakt hur mycket du tjänar beror på vilket företag du arbetar på. När du anställs av Jobzone som processoperatör beräknas din lön enligt något som kallas genomsnittligt förtjänstläge.

Ett arbete hos Jobzone innebär att du får möjligheten att visa vad du går för hos olika företag. Inte sällan leder detta till att du efter ett tag blir anställd direkt av någon av Jobzones kunder. Vill du arbeta med övervakningsprocess och letar jobb Helsingborg är du välkommen att kontakta Jobzone.