fbpx

Processoperatör Jönköping

Jobba som processoperatör i Linköping

Ett jobb som processoperatör i Linköping, är det nåt för dig? Svaret kan vara ja om du har en avklarad studentexamen, gärna inom industriteknik eller livsmedel. Om du dessutom är bra på att ta ett stort eget ansvar, att hålla koll på många saker samtidigt, att prestera i stressiga situationer och att samtidigt vara noggrann, så är svaret alldeles säkert jakande.

Att jobba som processoperatör i Linköping, genom en anställning hos oss, betyder att du styr och kontrollerar en tillverkningsprocess i en fabrik. En processoperatör inom industrin kan antingen vara placerad i ett kontrollrum, och där utföra en övervakningsprocess i form av ett jobb vid och med manöverpaneler och datorer. Eller också kan det handla om ett jobb som processoperatör inom livsmedelsindustrin eller läkemedelsindustrin, där man kontrollerar och styr produktionsutrustning direkt via displayer på de producerande maskinerna.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

En anställning som processoperatör i Linköping via Jobzone

Förutom inom livsmedel och läkemedel så har vi på Jobzone ofta jobböppningar för bemanning inom andra tillverkande industrier, till exempel industrier som arbetar med trä, papper, plast, kemikalier eller metall.

Den lön du kommer få som processoperatör i Linköping bestäms i enlighet med principen om genomsnittligt förtjänstläge, alltså baserat på vad dina kommande arbetskamrater har för lön.