fbpx

Processoperatör Norrköping

Sök jobb som processoperatör i Norrköping

Vill du jobba som processoperatör i Norrköping? Vet du kanske inte vad ett jobb som processoperatör innebär? Jo, det innebär att övervaka, kontrollera och styra en produktionsprocess inom en industri, till exempel läkemedelsindustri, livsmedelsindustri, pappersmassaindustri, metallindustri, plastindustri eller kemisk industri.

Det kan vara en renodlad övervakningsprocess – ett jobb från ett kontrollrum – eller det kan innebära att du sköter utrustning och maskiner ute på fabriksgolvet. Oftast finns det då olika program att välja mellan i processutrustningen. Du kan också behöva ställa in produktionsparametrar och hålla koll på eventuella larm.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Krav, egenskaper och lön för en processoperatör i Norrköping

Generellt gäller för anställning som processoperatör i industrin i Norrköping att det inte ställs några höga krav på utbildning. En gymnasieutbildning eller liknande vuxenutbildning inom industriteknik eller livsmedel räcker långt. Om du vill jobba som processoperatör inom livsmedel eller läkemedel i Norrköping så är det dock en pluspoäng om du har kännedom om hygien- och kvalitetsregler för dessa områden.

Då ett jobb som processoperatör i Norrköping ofta innebär att du, efter genomgången introduktionsutbildning, får ta ett stort eget ansvar så är det bra om du är noggrann och ansvarsfull. Du måste också kunna prestera under stress och kunna hålla en övergripande kontroll på flera olika saker samtidigt.

Lönen för bemanningspersonal sätts enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.