fbpx

Processoperatör Örebro

Jobba som processoperatör i Örebro

Vill du jobba som processoperatör inom industri eller livsmedel i Örebro? Som processoperatör är det du som ser till att produktionsmålen uppnås. Ofta sitter du i ett kontrollrum och övervakar och styr produktionen med hjälp av datorer. För att kunna lokalisera eventuella fel måste du också vara tekniskt lagd och kunna förstå hela tillverkningsprocessen.

Som processoperatör har du mycket ansvar, och det är bra om du har utbildning från gymnasiets industritekniska program. Relevanta utbildningar är också el- och energiprogrammet och fordons- och transportprogrammet. Du kan också ha gått en liknande utbildning på yrkeshögskolan eller komvux. Men det finns också företag som själva utbildar sina processoperatörer på arbetsplatsen.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en processoperatör i lön i Örebro?

Lönen för ett jobb som processoperatör i Örebro kan variera mellan olika företag. Men generellt tjänar en processoperatör runt 30 000 kronor i månaden. De processoperatörer som arbetar för Jobzone får en lön som baseras på GFL. Då påverkas lönen av hur mycket andra processoperatörer har i lön på det företag där man är placerad.

Många som jobbar för Jobzone anställs efter ett tag direkt av de företag som de lånas ut till. Tycker du att det verkar intressant att arbeta inom övervakningsprocess har Jobzone lediga jobb i Örebro.