fbpx

Processoperatör Trollhättan

Lediga tjänster – processoperatör i Trollhättan

Är du en processoperatör som letar jobb i Trollhättan med omnejd? Då har du kommit rätt! Trollhättan är en levande bygd med många möjligheter att hitta jobb och göra karriär. Med Jobzone får du en rejäl skjuts i ditt jobbsökande och en chans att hitta en trygg och utvecklande anställning med marknadsmässig lön.

Att jobba som processoperatör är ett arbete med många möjligheter. Det går att inrikta sig mot specifika branscher, som processoperatör inom industri eller produktion av livsmedel. Man kan gärna utveckla sig inom flera olika industriprocesser för att få bred erfarenhet och på sikt hitta en karriär mot större och mer övergripande ansvar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av en processoperatör?

För att söka ett jobb som processoperatör behöver man någon typ av yrkesutbildning, som industritekniskt yrkesgymnasium, el- och energiprogrammet eller motsvarande. Har man erfarenheter av övervakningsprocesser inom industrin är det en fördel, likaså om man har tekniskt kunnande.

Processoperatören behöver ha ett analytiskt sinnelag, en förmåga att arbeta efter instruktioner och ha en stor ansvarskänsla för de produkter som produceras. Det är du som processoperatör som har ansvaret för att slutprodukten håller måttet! Tycker du att det här stämmer in bra på dig ska du kolla genom våra lediga jobb som processoperatör i Trollhättan.