fbpx

Processoperatör Värnamo

Jobba som chaufför

Jobba som processoperatör i Värnamo

Är du intresserad av att jobba som processoperatör i Värnamo? Då är du på rätt ställe. Här på Jobzone hittar du de lediga jobben med trygga anställningsvillkor och en bra lön.

Som processoperatör har du det övergripande ansvaret för att en produkt produceras efter instruktionerna och att produkterna håller måttet. Ofta har en processoperatör hand om en övervakningsprocess där flera olika tillverkningssteg ska synkroniseras. Arbetet är varierat och utvecklande.

Idag är arbetsmarknaden god för processoperatörer. Det finns fina möjligheter att göra karriär inom det yrkesspår som man har intresse i oavsett om det innebär jobb inom till exempel livsmedel, industri eller läkemedelstillverkning.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur blir man processoperatör?

Den relevanta utbildningen för en processoperatör är ett praktiskt yrkesprogram, som det industritekniska programmet på gymnasiet eller motsvarande. Förutom utbildningen behöver du ha ett brett tekniskt kunnande, en analytisk förmåga och du behöver vara duktig på problemlösning.

Söker du jobbet hos Jobzone garanterar vi dig en säker ingång på arbetsmarknaden. Till en början blir du anställd av oss för ett arbete åt någon av våra kunder. Så småningom är chanserna goda att du blir anställd av företaget direkt. Du får under tiden en lön som baseras på just det arbete du utför. Därför varierar lönen mellan olika uppdrag.