fbpx

Processoperatör Västerås

Jobba som chaufför

Arbeta som processoperatör inom livsmedel eller industri i Västerås

Som processoperatör i Västerås är du lite av hjärtat i produktionen då du övervakar och styr tillverkningsprocessen. På så vis är det du och de andra processoperatörerna som ansvarar för att produktionsmålet uppnås och att kvaliteten säkerställs, vilket också avspeglar sig i lönen. Men hur mycket en processoperatör har i lön i Västerås varierar mellan olika företag.

Processoperatörer behövs inom alla typer av industrier som exempelvis livsmedels-, pappers-, metall- och träindustrin. Är du intresserad av att arbeta inom övervakningsprocess finns det lediga jobb i Västerås. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vilken utbildning ska jag ha för att kunna jobba som processoperatör i Västerås?

Det är inte alltid du behöver ha någon särskild utbildning för ett jobb som processoperatör då vissa företag utbildar sina medarbetare internt. Men det är en stor fördel om du har gått industritekniska programmet på gymnasiet. Också gymnasiets el- och energiprogram och fordons- och transportprogram ger bra baskunskaper.

Som vuxen kan du ha gått en teknisk utbildning på komvux eller yrkeshögskolan. För att du ska trivas och kunna bli en bra processoperatör måste du tycka om att ta ansvar och kunna se och förstå helheten i tillverkningsprocessen.