fbpx

Receptionist Borås

Sök lediga jobb som receptionist i Borås

Är du en person som drivs av att arbeta med människor? Tycker du om att arbeta serviceinriktat för att hjälpa människor med olika frågor och behov? Då kan ett jobb som receptionist vara perfekt för dig. Ta hjälp av oss på Jobzone för att hitta lediga jobb som receptionist i Borås.

Att jobba som receptionist kräver sällan en specifik utbildning. Har man gått en yrkesutbildning med serviceinriktning på gymnasiet eller på en yrkeshögskola ger det en stor fördel när man söker receptionistjobb. Men det är sällan helt avgörande för om man får tjänsten eller inte. Istället är det de personliga egenskaperna som är centrala för den som vill jobba som receptionist.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en receptionist?

En receptionist har många olika arbetsuppgifter som varierar beroende på just var man arbetar. Som hotellreceptionist tar man emot hotellbesökare. Som receptionist på ett företag blandas ofta sysslor som att jobba i reception med att agera som kontorsassistent.

Gemensamt för alla receptionister är att man ska bemöta människor korrekt oavsett om en besökare kommer med en bukett rosor eller kommer rosenrasande med klagomål.

I genomsnitt har en receptionist en lön som ligger mellan 26 000 och 32 000 kronor, men nivån varierar mellan olika uppdrag och olika företag.