fbpx

Receptionist Eskilstuna

Hitta ett jobb som receptionist i Eskilstuna!

Är du en person som drivs av samarbetet med andra människor? Tycker du om att möta och bemöta nya människor i din vardag och arbeta med service? Då kan ett jobb som receptionist i Eskilstuna vara perfekt för dig. Eskilstuna är en attraktiv stad med gott om lediga jobb inom service. Ta hjälp av oss på Jobzone för att hitta ditt nästa drömjobb.

På Jobzone får du en trygg första anställning och en marknadsmässig lön. En receptionist i Sverige tjänar i genomsnitt ungefär 26 000-32 000 kr. Just din lön bestäms efter genomsnittligt förtjänstläge och varierar därför med vilket arbete du utför.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vem kan jobba som receptionist i Eskilstuna?

För att jobba i reception behöver man tycka om att arbeta med människor och vara serviceinriktad. En god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är ett stort plus. Utbildning och tidigare erfarenheter är bra men sällan ett krav för att söka ett receptionistjobb. Ofta är de personliga egenskaperna viktigast eftersom receptionisten är verksamhetens ansikte utåt.

Som receptionist kan man arbeta inom många olika branscher. Det är stor skillnad på att lotsa kunder och besökare rätt vid ett stort företag, att arbeta som kontorsassistent eller att som hotellreceptionist hjälpa gäster med bokningar.