fbpx

Receptionist Halmstad

Jobba som receptionist i Halmstad

Drömmer du om att jobba som hotellreceptionist eller kanske kontorsassistent i Halmstad? I så fall måste du vara serviceinriktad och kunna ta alla typer av människor på ett bra sätt. Även de som klagar eller har en dålig dag. Du måste också i de allra flesta fall kunna tala engelska. Kan du ytterligare språk är det ett stort plus.

Bra utbildningar för den som vill jobba i reception i Halmstad är hotell- och turismprogrammet och handels- och administrationsprogrammet på gymnasiet. Det finns också bra arbetsmarknadsutbildningar på Yrkeshögskolan. Men det är inte alltid nödvändigt att ha en utbildning då vissa företag utbildar sina receptionister internt.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Så mycket har en receptionist i Halmstad i lön

Som receptionist med jobb i Halmstad kan du tjäna mellan 25 000 till 30 000 kronor i månaden. Jobzone använder sig av en lönemodell som heter GFL. Då beräknas din lön efter hur mycket dina kollegor tjänar.

När du söker och får ett jobb av oss på Jobzone anställs du av oss men placeras hos vår kund. Många av de receptionister som Jobzone anställer går efter ett tag vidare och blir anställda direkt på företaget där de arbetar. Just nu hittar du flera lediga jobb som receptionist i Halmstad. Kontakta oss så hjälper vi dig till ditt nästa jobb!