fbpx

Receptionist Helsingborg

Jobba som receptionist i Helsingborg

Vill du ha ett varierande arbete där du träffar mycket människor? Är du både språkbegåvad och serviceinriktad? I så fall passar du att jobba som hotellreceptionist eller kontorsassistent i Helsingborg. Till dina arbetsuppgifter kommer höra att ta emot gäster och besökare och visa dem tillrätta.

Andra sysslor blir att ta emot och koppla telefonsamtal. Men exakt vad som ingår i dina arbetsuppgifter beror på vilket företag du arbetar för. För att kunna jobba i reception i Helsingborg ska du helst ha gått handels- och industriprogrammet på gymnasiet eller hotell- och turismprogrammet. Som vuxen kan du ha gått en liknande utbildning på Yrkeshögskolan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur tjänar en receptionist i lön?

När man anställs av Jobzone för ett receptionistjobb i Helsingborg hos någon av våra kunder, bestäms lönen efter gällande GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Hur mycket en receptionist i Helsingborg har i lön beror därför på vilket företag man arbetar hos och hur mycket andra receptionister där har i lön.

Generellt har en nyutbildad receptionist en ingångslön på ca 25 000 kronor i månaden. För någon som har jobbat ett tag ligger månadslönen i stället på strax över 30 000 kronor.

Hos oss på Jobzone hittar du flera lediga jobb som receptionist i Helsingborg. Varmt välkommen att kontakta oss!