fbpx

Receptionist Jönköping

Lediga jobb som receptionist i Jönköping

Är du serviceinriktad och talar fler språk än svenska? I så fall kan du passa att jobba som receptionist eller kontorsassistent i Jönköping. Jobbet som receptionist är både varierande och roligt, och du kommer i kontakt med många människor. Exakt vad som ingår i dina arbetsuppgifter kan variera och beror på vilket företag du arbetar på.

När du anställs av Jobzone som receptionist i Jönköping får du betalt enligt gällande GFL. Hur mycket du då som receptionist i Jönköping får i lön beror på vilket företag du arbetar hos och hur mycket dina kollegor har i lön.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba i reception i Jönköping?

För att du ska kunna bli aktuell för ett jobb som kontorsassistent eller hotellreceptionist i Jönköping ska du helst ha gått handels- och administrationsprogrammet eller hotell- och turismprogrammet på gymnasiet. Som vuxen kan du ha gått en liknande utbildning på komvux eller yrkeshögskolan.

Men det finns också företag som själva utbildar sin personal, och då räcker det med att du är kunnig i språk. Har du också erfarenhet av att tidigare ha arbetat som receptionist kan det också göra att du inte behöver någon annan utbildning. Vill du veta mer om lediga jobb som receptionist i Jönköping? Varmt välkommen att kontakta oss på Jobzone!