fbpx

Receptionist Linköping

Lediga jobb för receptionister i Linköping

Vill du jobba som receptionist i Linköping? Det är ett jobb som inte har några höga krav på utbildning, men som ställer stora krav på att du har de rätta egenskaperna. Om du tror att det kan passa dig så har du chansen att få in en fot genom en bemanningsanställning hos oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär ett receptionistjobb i Linköping?

I Linköping kan du jobba som receptionist på ett företag, eller som hotellreceptionist. Om du hamnar på ett företag så kan du få ta emot besökande kunder och serva dem. Du kan också få fungera som växeltelefonist. Om det behövs kan du dessutom ha en roll som kontorsassistent, i vilken du även servar de som arbetar på företaget.

Om du jobbar som receptionist på ett hotell så kommer du att ta emot gäster och skriva in dem. Du kommer också att hantera alla möjliga frågor och önskemål under gästernas vistelse, samt att checka ut gästerna och ta betalt.

I arbetet som receptionist i Linköping kommer du att utgöra den första kontakt som gäster eller kunder får. För att du ska passa för att jobba i reception i Linköping bör du vara utåtriktad och öppen och bra på att ge service.

Din lön som receptionist i Linköping bestäms enligt principen för genomsnittligt förtjänstläge.