fbpx

Receptionist Malmö

Jobba som receptionist i Malmö

Om du vill jobba som receptionist i Malmö så kan du få en första chans genom en bemanningsanställning hos oss. Vi förser nämligen många hotell och företag i Malmö med hotellreceptionister och kontorsassistenter. Det fungerar som så att du anställs av oss på Jobzone och att vi sätter en marknadsmässig lön för dig i samråd med det aktuella företaget och i enlighet med GFL (genomsnittligt förtjänstläge).

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Arbetsuppgifter för en receptionist i Malmö

Receptionistjobb kan variera ganska mycket. Du har säkert själv kommit i kontakt med receptionister på hotell mer än en gång och förmodligen har du en ganska bra uppfattning om vad det innebär att jobba i reception där. Att tänka på när det gäller hotell är också att arbetstiderna kan variera, särskilt för hotellreceptioner som är öppna hela dygnet.

På ett företag kan du som receptionist eller kontorsassistent ha i uppgift att ta hand om den första kontakten med kunder, besökare, hantverkare etc. Det kan handla om att svara i telefon och ta emot meddelanden eller koppla samtal vidare. Det kan också handla om att ta emot de som kommer till företaget och ta hand om dem tills den de ska besöka kommer. Om antalet telefonsamtal och besökare inte håller dig sysselsatt hela tiden så kan du också få ta hand om en del andra kontorsuppgifter.

Även att arbeta inom kundtjänst kan falla under kategorin receptionistjobb. Där handlar det om att ta hand om frågor och klagomål från kunder, via telefon eller e-post.

Krav på utbildning och personliga egenskaper för ett receptionistjobb i Malmö

Det är meriterande om du har en serviceinriktad utbildning från gymnasium eller vuxenskola. Det finns till och med särskilda inriktningar mot receptionistyrket. Det viktigaste för att passa för ett receptionistjobb i Malmö är dock att du har en utåtriktad och lättsam personlighet, och att du är bra på service och att skapa trivsel. Som receptionist i Malmö kommer du att fungera som hotellets eller företagets ansikte utåt. Det kan vara ditt bemötande som avgör om gästen eller kunden kommer tillbaka och om hen ger rekommendationer till sina vänner och kollegor.

Vidare bör du som receptionist i Malmö vara något av en problemlösare – du ska alltid kunna hitta en lösning på det som kunden efterfrågar. Du är snabbtänkt och flexibel och gillar ett högt arbetstempo. Du skriver och talar också såväl engelska som svenska obehindrat.

Låter detta som något för dig? Hitta lediga jobb som receptionist hos oss!