fbpx

Receptionist Norrköping

Receptionist? Sök jobb i Norrköping!

Att jobba som receptionist i Norrköping är att stå i frontlinjen för ett hotell eller ett företag. Det är receptionisten som avgör om gästen eller kunden ska få ett första intryck som är positivt. Därför är det av yttersta vikt för dig som är receptionist i Norrköping att du är serviceminded och uppmärksam på kundens behov.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobba i reception i Norrköping

I Norrköping finns det ofta lediga jobb som receptionist eller kontorsassistent. Du kan jobba som hotellreceptionist eller som receptionist på något företag. Vad gäller utbildning och krav på egenskaper så är dessa likartade oavsett typ av receptionistjobb. Du bör ha en avklarad gymnasieutbildning, gärna med serviceinriktning. Men framförallt måste du ha lätt för att ta folk, att småprata och göra så att den första kontakten med hotellet eller företaget som du representerar blir trivsam.

Anställning som receptionist i Norrköping via Jobzone

När vi på Jobzone rekryterar dig som receptionist i Norrköping så kommer din anställning att vara hos oss. Vi hyr sedan ut dig till företaget som frågar efter tjänsten. I praktiken kommer det dock att bli för dig som om du var anställd direkt i det aktuella företaget. Du kommer också att ha en god chans att få en tillsvidareanställning där, inklusive ny förhandling om lön.