fbpx

Receptionist Örebro

Lediga jobb som receptionist i Örebro

Vill du jobba som jobba som receptionist i Örebro? Receptionister behövs både på företag och inom hotellbranschen. Vanligtvis arbetar du i receptionen och är den person som besökare och gäster först kommer i kontakt med. Det innebär att du måste vara bra på att handskas med många olika typer av människor på ett professionellt sätt.

Det behövs ingen särskild utbildning för att kunna jobba i reception i Örebro, annat än att du oftast behöver vara språkkunnig och serviceinriktad. Men det är en stor fördel om du har gått handels- och administrationsprogrammet eller hotell- och turismprogrammet på gymnasiet.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en receptionist i Örebro i lön?

Lönen för en receptionist med jobb i Örebro varierar och beror på vad du jobbar med och vilka arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. På vissa företag arbetar man exempelvis både som receptionist och kontorsassistent. Men generellt ligger lönen på 25 000–32 000 kronor i månaden.

Anställs du av Jobzone beräknas din lön enligt GFL. Då påverkas din lön av hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har i lön. Är du intresserad av att arbeta som hotellreceptionist eller kontorsassistent i Örebro är du varmt välkommen att kontakta Jobzone.