fbpx

Receptionist Trollhättan

Lediga jobb som receptionist i Trollhättan

Som receptionist är man verksamhetens ansikte utåt. Det kräver att man har ett trevligt bemötande, att man tycker om att jobba med människor och att man är serviceinriktad. Är detta dina egenskaper ska du titta på lediga jobb som receptionist i Trollhättan!

Att jobba som receptionist är spännande och ett yrke där ingen dag är den andra lik. Varje dag träffar man nya människor som ska bemötas korrekt i olika situationer, även när besökaren eller gästen kommer med klagomål. Som receptionist behöver man kunna vara tydligt men samtidigt trevlig.

I trollhättan har du en fin chans att hitta din karriär inom servicesektorn, oavsett om det handlar om att börja med att jobba i reception eller som kontorsassistent. Hos oss på Jobzone får du en trygg start på karriären och en marknadsmässig lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Behöver man utbildning för att söka receptionistjobb i Trollhättan?

När du söker ett jobb som receptionist är en utbildning på gymnasiet eller yrkeshögskolan ofta en fördel men inget krav. De personliga egenskaperna hos den som söker jobbet är ofta viktigare än utbildningen. Som hotellreceptionist är man hotellets ansikte utåt och likaså är en receptionist på ett företag den första representant som många besökare möter.