fbpx

Receptionist Värnamo

Sök lediga jobb som receptionist i Värnamo

Söker du efter ett jobb som receptionist finns det goda chanser att få napp i Värnamo med omnejd. Värnamo är en bygd under utveckling där en blomstrande gnosjöanda skapar nya möjligheter. Ta hjälp av oss på Jobzone för att hitta din nya karriär.

Att jobba som receptionist är att jobba med människor. En hotellreceptionist hjälper besökare, sköter om bokningar och schemalägger event. På ett företag kan receptionisten jobba i reception lika väl som att vara kontorsassistent. Oavsett syssla är receptionisten en person som möter och bemöter människor med olika behov.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs av en receptionist i Värnamo?

En receptionist behöver vara en positiv tillmötesgående person som kan bemöta alla slags människor oavsett det handlar om glada hotellbesökare eller sura medborgare som levererar klagomål till kommunhusets reception. En utbildning eller tidigare erfarenhet i servicesektorn är ett plus i kanten för en ansökan, men det viktigaste är att vara serviceinriktad i ur och skur.

När du får jobb genom oss på Jobzone garanterar vi dig en trygg anställning. Du startar med en plats genom oss men med goda chanser att få anställning direkt hos kunden där du arbetar. Den lön du får är marknadsmässigt baserad på genomsnittligt förtjänstläge.