fbpx

Receptionist Västerås

Lediga jobb som receptionist i Västerås

Kan du tänka dig att jobba som receptionist i Västerås? Som hotellreceptionist i Västerås är en av dina uppgifter att välkomna gäster och hjälpa dem tillrätta. Det samma gäller om du är receptionist på ett företag. Där kan du även vara anställd som kontorsassistent och bl a hjälpa till med att planera och dokumentera möten.

För att du ska kunna jobba i reception i Västerås måste du kunna bemöta gäster och besökare på ett professionellt sätt. Det är också en stor fördel om du talar flera språk. Likaså om du har utbildning från gymnasiets handels- och administrationsprogram eller hotell- och turismprogram.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en receptionist i Västerås i lön?

Hur mycket du tjänar som receptionist beror på vilket företag du arbetar hos. På Jobzone använder vi oss av något som heter genomsnittligt förtjänstläge då vi räknar ut din lön.

Det betyder att vi tar hänsyn till hur mycket dina arbetskamrater med liknande arbetsuppgifter på företaget där du är placerad har i lön. Men en genomsnittlig månadslön för en receptionist som har arbetat ett tag ligger på ungefär 30 000 kronor. Vill du arbeta som receptionist eller kontorsassistent finns det lediga jobb i Västerås. Kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.