fbpx

Jobb Runsven

Jobba på Runsven

Ser du det lite som en sport att hålla ordning och reda? Är ett högt arbetstempo en av dina styrkor? Tycker du om att både ta ansvar och vara en del i ett sammansvetsat arbetslag? I så fall är du som klippt och skuren som lagerarbetare hos Runsven.

Som lagerarbetare är dina huvuduppgifter att plocka ihop beställningar av varor och att sortera och se till att inkommande gods hamnar rätt på lagret. Du är också tillsammans med dina medarbetare ansvarig för att kontrollera inkommande gods och att rapportera eventuella fel och brister. Förutom lagerarbetare kan du även arbeta som processoperatör på Runsven. Är du intresserad av att jobba på Runsven? Välkommen att kontakta oss på Jobzone så hjälper vi dig vidare.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad är Runsven för företag?

Runsven eller Runsvengruppen startades för nästan sjuttio år sedan av en man som hette Rune Svensson. När det begav sig gick affärsverksamheten ut på att sälja filtar. Idag har koncernen vuxit och resulterat i ÖoB, eller Överskottsbolaget som det hette då det ägdes av staten. Överskottsbolaget AB var 1992 nära att gå i konkurs. Eftersom man var skyldig pengar till Runsven blev deras köp av Överskottsbolaget ett sätt för Runsven att få tillbaka de pengarna. Låga priser och bra produkter är fortfarande en viktig del av ÖoB. Som lagerarbetare och orderplockare på Runsven plockar du ordar till ÖoB:s butiker i Sverige. Runsvens lager är 70 000 m2 stort och ligger i Skänninge. Företaget har numera också kunder i många andra länder runtom i världen.

Vad krävs för att få jobba på Runsven?

Vad som krävs för att jobb på Runsven beror på vilket typ av jobb det är du söker. Som lagerarbetare ska du helst ha erfarenhet av orderhantering. Det är givetvis också ett stort plus om du har ett truckkort då lagret är stort och mycket av arbetet utförs med truck. Men det är även viktigt att du är noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du får också gärna vara självgående och bra på att läsa av vad som behöver göras.

Kvalifikationerna för ett arbete i matbutik och ett jobb på ÖoB ser lite olika ut. Men det är bra om du har gymnasiekompetens och har gått handel och service. Ett stort plus är det också om du pratar fler språk än svenska eftersom du då kan kommunicera med kunder från många olika länder.

Kan man jobba extra på ÖoB och Runsven?

ÖoB har många butiker runt om i landet och företaget är en del av Runsven. Det betyder att du förutom deltidsjobb på Runsven även har goda möjligheter till både kvällsjobb och helgjobb på ÖoB. Det passar extra bra för den som söker extrajobb vid sidan av ett annat jobb eller studier. Naturligtvis har Runsven och ÖoB också heltidsjobb för den som söker full sysselsättning.

När du anställs av Jobzone för arbete på Runsven eller ÖoB bestäms lönen efter GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Hur hög den blir beror då på hur mycket dina kollegor har i lön. Många som arbetar för oss på Jobzone brukar efter ett tag erbjudas anställning direkt av de företag som de arbetar på.