fbpx

Servicetekniker Eskilstuna

Sök jobb som servicetekniker i Eskilstuna

Är du intresserad av att jobba som maskintekniker, fälttekniker eller någon annan form av servicetekniker i Eskilstuna så har du hamnat rätt. Genom att klicka dig vidare till jobbannonserna kan du se vilken typ av servicetekniker som sökes just nu i Eskilstuna.

Oavsett om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare, eller söker ditt första jobb som servicetekniker får du via Jobzone en smidig och trygg väg in i yrket. När Jobzone anställer dig som servicetekniker, hos någon av våra kunder i Eskilstuna, har du möjlighet att på sikt få fast jobb på det aktuella företaget. Är du nyfiken på lönen? Läs vidare nedan!

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Din lön som servicetekniker i Eskilstuna

När Jobzone anställer dig som servicetekniker får du lön enligt GFL – genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär att vi sätter din lön utifrån vad andra servicetekniker, hos den aktuella kunden i Eskilstuna, tjänar i genomsnitt.

Vad du kan tjäna som servicetekniker i Eskilstuna varierar alltså utifrån uppdrag och vilken kund du hamnar hos. Den genomsnittliga lönen för en servicetekniker i Sverige ligger på cirka 30 000 men kan vara både högre och lägre. Låter detta intressant? Gå då vidare till jobbannonserna för att hitta det perfekta jobbet för dig!