fbpx

Servicetekniker Göteborg

Servicetekniker sökes för jobb i Göteborg

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete? Är du tekniknörd och gillar utmaningar? I så fall passar du perfekt som servicetekniker. En servicetekniker kan arbeta inom många branscher och arbetsuppgifterna kan därför variera en hel del. Men i stort sett går dina arbetsuppgifter ut på att serva och reparera. Fast arbetar du som fälttekniker i Göteborg ingår det också mycket planeringsarbete. Då befinner du dig ständigt på nya platser och servicebilen är ditt kontor och din verktygslåda. Du jobbar då mestadels med installation och problemlösning av IT.

Är du i stället anställd som maskintekniker i Göteborg jobbar du troligtvis inom tillverkningsindustrin. Då är din huvudsakliga uppgift att säkerställa produkten genom att serva, underhålla och reparera maskinerna. Men du kan även arbeta som servicetekniker inom verkstad. Dina arbetsuppgifter är då att serva och reparera olika typer av fordon.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att man ska kunna jobba som servicetekniker i Göteborg?

Som servicetekniker är man aldrig färdiglärd då tekniker hela tiden utvecklas. Din grundutbildning kan du ha fått från gymnasiets el- och energiprogram, industritekniska program eller fordons- och transportprogram. Du kan också ha läst en relevant arbetsmarknadsutbildning eller studerat på Yrkeshögskolan.

För att du ska lyckas som servicetekniker bör du vara nyfiken och tycka om att lära dig nya saker. Du måste också ha ett brinnande intresse för teknik och vara bra på problemlösning. Många gånger kommer du i kontakt med stressade kunder och då är det en stor fördel om du även är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Kan du på ett bra sätt förstå och kommunicera med kunden blir det även lättare för dig att lösa det tekniska problemet.

Så mycket har en servicetekniker med jobb i Göteborg i lön

Hur mycket en servicetekniker har i lön i Göteborg beror på arbetsuppgifterna och ansvaret. Lönen kan även påverkas av vilket företag man jobbar på. Men också ålder, erfarenhet, utbildning och specialistkunskaper påverkar lönen. En genomsnittlig lön brukar ligga på runt 34 000 kronor i månaden.

Jobzone är ett bemanningsföretag som hyr ut kompetent och välutbildad personal till andra företag. Som anställd servicetekniker hos oss får du en marknadsmässig lön som baseras på genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Det är en rättvis lönemodell där lönen påverkas av hur mycket andra servicetekniker tjänar på det företag man är utlånad till. Tycker du att detta låter intressant och vill jobba som servicetekniker har Jobzone lediga tjänster i Göteborg. Kontakta oss så hjälper vi dig vidare till ditt nästa jobb!