fbpx

Servicetekniker Halmstad

Jobba som servicetekniker i Halmstad

Servicetekniker är en bred yrkeskategori. Man kan jobba med som maskintekniker och utföra service och underhåll för stora anläggningsmaskiner. Eller också håller man sig inomhus och arbetar med service inom IT-sektorn, av datorer, kopiatorer och liknande. Man kan vara placerad på ett och samma ställe, eller också kan man jobba som fälttekniker och åka runt och serva maskiner hos olika kunder.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Utbildning till servicetekniker

Då arbetsområdet är så brett omfattande så finns det naturligtvis flera olika utbildningar som täcker in det man behöver kunna för det aktuella jobbet. De program på gymnasiet som kan vara lämpliga är det industritekniska, fordon och transport, eller el och energi. Det finns förstås också varianter inom vuxenutbildningen.

Servicetekniker sökes i Halmstad för kunds räkning

Om du vill ha jobb som servicetekniker i Halmstad så kan du få en bra ingång via oss på Jobzone. Vi bemannar och rekryterar till många olika företag i Halmstad, som vi har som kunder. Som bemanningspersonal får du en lön som beräknas utifrån lönen för övriga anställda med liknande arbetsuppgifter på det aktuella företag där du är placerad. Detta görs enligt modellen som kallas genomsnittligt förtjänstläge. Efter en tids anställning finns ofta möjligheten att anställningen kan övergå direkt till företaget i fråga.