fbpx

Servicetekniker Helsingborg

Servicetekniker sökes i Helsingborg

Vill du jobba som servicetekniker i Helsingborg? Kanske har du redan några års erfarenhet, eller också kommer du med en färsk utbildning från gymnasiet eller vuxenskola. I vilket fall som helst är du välkommen att söka jobb som servicetekniker genom oss på Jobzone.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad gör en servicetekniker i Helsingborg?

Svaret på denna fråga beror på vilket företag du vill jobba på och vilken utbildning och/eller erfarenhet du har. En servicetekniker är i grunden en slags maskintekniker. Men det kan variera stort vilka typer av maskiner det rör sig om.

I ena änden av spannet finns kontorsutrustning såsom skrivare, kopiatorer och datorer. I andra änden finns enorma maskiner såsom grävmaskiner eller jordbruksmaskiner. Du kan dessutom arbeta som servicetekniker på ett och samma ställe eller åka runt som fälttekniker. Även inom den producerande industrin finns det behov av servicetekniker som ser till att de tillverkande maskinerna fungerar som de ska.

Vilken lön får en servicetekniker i Helsingborg?

Initialt kommer din lön, när du anställs av oss på Jobzone, att sättas enligt en lönemodell som benämns som genomsnittligt förtjänstläge. Den hamnar då på samma nivå som det som dina blivande arbetskamrater har. Vid en eventuell övergång av anställningen, direkt till företaget, så kan du förhandla om ny lön.