fbpx

Servicetekniker Jönköping

Jobba som servicetekniker i Jönköping

Tycker du om teknik och problemlösning? I så fall kan du passa för att jobba som fälttekniker eller maskintekniker i Jönköping. Servicetekniker behövs inom en rad olika branscher, såsom olika typer av tillverkningsindustrier och verkstäder. Som servicetekniker med jobb i Jönköping kan du arbeta med med installation, service, underhåll och reparation av exempelvis anläggningsmaskiner, hjullastare, grävmaskiner, it och datorer.

Jobbet som servicetekniker kan variera och exakt vilka arbetsuppgifter du har beror på vilket företag du arbetar hos. Vill du jobba som servicetekniker är du välkommen att kontakta oss på Jobzone. Vi samarbetar med flera stora aktörer och servicetekniker sökes just nu i Jönköping.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som servicetekniker i Jönköping

Jobb som servicetekniker i Jönköping är en spännande möjlighet att arbeta inom teknik och underhåll. Som servicetekniker får du möjlighet att hantera en mängd olika tekniska utmaningar och arbeta inom olika sektorer, inklusive tillverkningsindustri och sjukvård. Din kompetens inom teknik och din förmåga att lösa problem är efterfrågad, och du har möjlighet att utveckla din karriär inom området och specialisera dig efter dina intressen. Med många karriärmöjligheter och möjligheter till fortbildning är jobbet som servicetekniker i Jönköping en spännande och givande karriärväg.

Karriärmöjligheter som servicetekniker i Jönköping

Som servicetekniker i Jönköping öppnar du dörren till en bred skala av karriärmöjligheter. Din kompetens inom teknik och underhåll är efterfrågad i en mängd olika sektorer. Efter att ha etablerat dig som servicetekniker kan du överväga att specialisera dig inom ett specifikt område, som till exempel medicinsk utrustning eller automationssystem. Denna mångsidighet öppnar dörrar till högre positioner och mer specialiserade roller inom teknikområdet.

Hur mycket har en servicetekniker i lön i Jönköping?

Hur mycket man tjänar som servicetekniker beror på vilka arbetsuppgifter man har och vilket företag man jobbar hos. En genomsnittslön ligger på ungefär 33 000 kronor i månaden men är man specialiserad kan man tjäna mer än så. De servicetekniker som Jobzone anställer har betalt enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.

För att du ska kunna jobba som servicetekniker ska du ha en lämplig utbildning. Du kan exempelvis ha gått industritekniska programmet, el- och energiprogrammet eller fordons- och transportprogrammet på gymnasiet. Du kan också ha studerat till servicetekniker på Yrkeshögskolan.