fbpx

Servicetekniker Linköping

Servicetekniker för jobb i Linköping

Drömmer du om att jobba som servicetekniker i Linköping? Som servicetekniker arbetar du med service, installation och ombyggnationer. Du kan exempelvis arbeta som maskintekniker på en lastbilsverkstad eller som fälttekniker med fiberkommunikation under mark och i ledningsnät i Linköping.

För att att du ska kunna lyckas inom området måste du vara kreativ och tycka om problemlösning. Du behöver också ha en bra grundutbildning och har till exempel gått något av gymnasiets teknikprogram eller studerat motsvarande utbildning på Komvux eller Yrkeshögskolan. Trot du att du har vad som krävs är du varmt välkommen att kontakta oss på Jobzone. Servicetekniker sökes just nu av oss i Linköping.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som servicetekniker i Linköping

Jobb som servicetekniker i Linköping är en spännande möjlighet att arbeta inom teknik och underhåll. Som servicetekniker får du möjlighet att hantera en mängd olika tekniska utmaningar och arbeta inom olika sektorer, inklusive tillverkningsindustri och sjukvård. Din kompetens inom teknik och din förmåga att lösa problem är efterfrågad, och du har möjlighet att utveckla din karriär inom området och specialisera dig efter dina intressen. Med många karriärmöjligheter och möjligheter till fortbildning är jobbet som servicetekniker i Linköping en spännande och givande karriärväg.

Karriärmöjligheter som servicetekniker i Linköping

Som servicetekniker i Linköping öppnar du dörren till en bred skala av karriärmöjligheter. Din kompetens inom teknik och underhåll är efterfrågad i en mängd olika sektorer. Efter att ha etablerat dig som servicetekniker kan du överväga att specialisera dig inom ett specifikt område, som till exempel medicinsk utrustning eller automationssystem. Denna mångsidighet öppnar dörrar till högre positioner och mer specialiserade roller inom teknikområdet.

Så mycket har en servicetekniker i lön i Linköping

Efterfrågan på skickliga servicetekniker är stor och yrket är dessutom i ständig förvandling då tekniken hela tiden utvecklas. Som servicetekniker är man aldrig fullärd och det går att specialisera sig och ta kompletterande kurser på Yrkeshögskolan. Därför varierar också lönen som servicetekniker en hel del då den baseras på utbildning, kunskap, arbetserfarenhet och ålder.

Jobzone är ett rekryteringsföretag som hyr ut kunnig personal till andra företag. Blir du anställd av Jobzone som servicetekniker är det även vi som betalar din lön fast att du arbetar på ett annat företag. Det är en trygg anställning som garanterar dig en marknadsmässig lön beräknad enligt genomsnittligt förtjänstläge, GFL.