fbpx

Servicetekniker Malmö

Sök lediga jobb som servicetekniker i Malmö

Söker du ett arbete med spännande utmaningar och varierande arbetsuppgifter? Då kan du jobba som servicetekniker i Malmö. Yrket är omväxlande, och en servicetekniker kan arbeta inom flera olika branscher och ha olika arbetsuppgifter.

Om du arbetar som fälttekniker i Malmö kommer du att befinna dig ute i fält för att laga och serva produkter på plats. Det kan röra sig om till exempel datorer eller annat som behöver repareras på plats.

Du kan även arbeta som maskintekniker i Malmö, vilket innebär att du reparerar och tar fram lösningsförslag för maskiner av olika slag. Arbetet passar dig som är intresserad av teknik och som är händig.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Jobb som servicetekniker i Malmö

Jobb som servicetekniker i Malmö är en spännande möjlighet att arbeta inom teknik och underhåll. Som servicetekniker får du möjlighet att hantera en mängd olika tekniska utmaningar och arbeta inom olika sektorer, inklusive tillverkningsindustri och sjukvård. Din kompetens inom teknik och din förmåga att lösa problem är efterfrågad, och du har möjlighet att utveckla din karriär inom området och specialisera dig efter dina intressen. Med många karriärmöjligheter och möjligheter till fortbildning är jobbet som servicetekniker i Malmö en spännande och givande karriärväg.

Karriärmöjligheter som servicetekniker i Malmö

Som servicetekniker i Malmö öppnar du dörren till en bred skala av karriärmöjligheter. Din kompetens inom teknik och underhåll är efterfrågad i en mängd olika sektorer. Efter att ha etablerat dig som servicetekniker kan du överväga att specialisera dig inom ett specifikt område, som till exempel medicinsk utrustning eller automationssystem. Denna mångsidighet öppnar dörrar till högre positioner och mer specialiserade roller inom teknikområdet.

Vem kan arbeta som servicetekniker?

För att arbeta som servicetekniker i Malmö behöver du vara nyfiken, driven och intresserad av hur saker och ting fungerar. För att trivas i yrket behöver du vara flexibel och kunna lösa problemen när de uppstår. I arbetsuppgifterna ingår felsökning, analys, reparation och kommunikation. Du kan välja att arbeta i den bransch som passar dig bäst, eftersom en servicetekniker kan arbeta med att reparera allt från kopiatorer till skogsmaskiner.

Det finns många vägar till ett serviceteknikerjobb i Malmö. Du kan exempelvis ha gått gymnasieutbildningen El- och energiprogrammet, Fordons- och transportprogrammet eller Industritekniska programmet. De ger en bra grund och goda förkunskaper. Det är viktigt att komma ihåg att en servicetekniker aldrig blir fullärd, eftersom det ständigt dyker upp ny teknik och nya redskap. Det är med andra ord ett yrke för dig som är vetgirig och nyfiken.

Vad har en servicetekniker i lön i Malmö?

Eftersom servicetekniker kan arbeta med flera olika saker, och ha många olika sorters utbildning och erfarenhet, varierar lönen. En sammanställning av olika källor visar att en genomsnittlig bruttolön för en servicetekniker i Sverige är cirka 29 000 kronor i månaden.

Vi på Jobzone är ett bemanningsföretag som hjälper kunder att hitta kunnig och professionell personal. När du är anställd som servicetekniker hos oss kommer du att få en lön som är baserad på genomsnittligt förtjänstläge, GFL. GFL är ett rättvist sätt att lönesätta, eftersom det innebär att din lön baseras på andra serviceteknikers lön på samma företag. Det är rättvist gentemot både dig och dina kollegor.

Hos oss finns det många lediga jobb som servicetekniker i Malmö, så håll utkik dagligen för att hitta din drömtjänst. Du kan även kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta ett arbete som servicetekniker som passar dig.