fbpx

Servicetekniker Örebro

Servicetekniker sökes i Örebro

Vill du jobba som servicetekniker i Örebro har du kommit rätt. Med Jobzone får du en trygg ingång till yrket och en anställning via Jobzone kan ofta leda till en fast anställning på det aktuella företaget.

Yrket som servicetekniker är varierat och du kan jobba inom olika branscher i Örebro. Det kan handla om fordon, data/it eller större maskiner. Du kan vara på ett och samma ställe eller åka ut på uppdrag i Örebro som fälttekniker.

Oavsett om du vill arbeta som fälttekniker, maskintekniker eller någon annan form av servicetekniker i Örebro så finns alla chanser att hitta det du söker. Genom att klicka dig vidare till jobbannonserna kan du se vilka lediga jobb som servicetekniker det finns i Örebro just nu.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Din lön som servicetekniker i Örebro

Även om vi inte kan svara på vad den genomsnittliga lönen för en servicetekniker i Örebro är så vet vi att medellönen för en servicetekniker i Sverige är cirka 36 000 kronor i månaden.

När du anställs som servicetekniker via Jobzone får du lön enligt genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär att vi sätter lönen utifrån den genomsnittliga lönen hos de andra som arbetar med samma arbetsuppgifter på det aktuella företaget.