fbpx

Servicetekniker Stockholm

Jobba som servicetekniker i Stockholm

Drömmer du om att arbeta som servicetekniker i Stockholm? Kontakta då Jobzone! Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som förser olika företag med kunnig och kompetent personal. Förutom servicetekniker inom verkstad söker vi även fälttekniker och maskintekniker för olika kunders räkning i Stockholm.

Som servicetekniker med jobb i Stockholm arbetar du med att installera, serva och reparera maskiner, fordon eller it-system. Exakt vilka arbetsuppgifter du har kan variera och beror till stor del på vilket företag du placeras hos. Som anställd servicetekniker på Jobzone har du också goda chanser att avancera och att efter ett tag bli anställd direkt hos kunden.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för ett jobb som servicetekniker?

För ett givande jobb som servicetekniker är det viktigt att du har en teknisk fallenhet och förmågan att se helheten. Problemlösningsförmåga och kreativitet är andra avgörande egenskaper, eftersom du ofta står inför utmanande situationer som kräver snabba och effektiva lösningar. Kommunikationsförmåga är också en nyckelkomponent i rollen som servicetekniker, då du måste kunna samarbeta med kunder och förstå deras beskrivningar av problem för att snabbt och exakt kunna diagnostisera och lösa tekniska problem.

För att bli en servicetekniker finns flera olika vägar att utforska. Gymnasiet erbjuder tekniska utbildningsprogram som industritekniska programmet och el- och energiprogrammet, som kan ge dig en solid grund. Vissa verkstäder erbjuder lärlingsprogram där du kan lära dig yrket genom praktisk erfarenhet. Även som vuxen har du möjligheten att utbilda dig till servicetekniker, antingen genom yrkeshögskolan eller arbetsmarknadsutbildningar.

Hur mycket har en servicetekniker i lön i Stockholm?

Servicetekniker sökes just nu i Stockholm inom en rad olika företag och branscher. Det innebär att efterfrågan är stor och löneläget gott. En genomsnittlig heltidslön ligger på runt 34 000 kronor i månaden men man kan tjäna betydligt mer än så. Det som avgör hur hög lönen blir är ålder, utbildning, expertområde, arbetsuppgifter och vilket företag man arbetar hos.

Arbetar du exempelvis som fälttekniker kan det ingå att även att planera arbetet ihop med en projektledare. Då har du ett större ansvar vilket genererar en högre lön. Men även obekväm arbetstid och jobb på annan ort kan påverka lönen. Jobzone använder sig av ett lönesystem som heter genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär lite förenklat att din lön då baseras på hur mycket dina kollegor med liknande arbetsuppgifter har på det företag där du är placerad.

Sök jobb som servicetekniker

Söker du ett spännande och utvecklande jobb inom teknik och service? Som servicetekniker har du möjligheten att bli en viktig länk mellan teknik och kundnöjdhet. Din roll innebär att lösa tekniska problem, utföra underhåll, och se till att kundernas utrustning fungerar smidigt. Oavsett om du är en erfaren tekniker eller nyligen utbildad, finns det många spännande möjligheter inom serviceteknikens värld.

Utforska lediga tjänster och kickstarta din karriär som servicetekniker idag!