fbpx

Servicetekniker Trollhättan

Jobba som servicetekniker i Trollhättan

Bor du i Trollhättan och är intresserad av ett jobb som servicetekniker? Kanske har du till och med tidigare erfarenhet av yrket eller en gymnasieutbildning inom exempelvis industriteknik. Oavsett vilket så har du via Jobzone möjlighet att att få en ingång till ett jobb som servicetekniker i Trollhättan. Din lön sätts då enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.

Ett jobb som servicetekniker i Trollhättan innebär vanligtvis underhåll och reparation. Du kan också kallas maskintekniker och arbetar då vanligtvis med större maskiner inom industrin. Det är mycket vanligt att som servicetekniker åka ut på fältuppdrag till olika kunder och platser i Trollhättan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att få jobb som servicetekniker i Trollhättan?

Som servicetekniker är det bra att vara noggrann och ha ett sinne för struktur. Du bör vara tekniskt lagd. Ett jobb som servicetekniker i Trollhättan innebär ofta kontakt med kunder och därför är det bra att vara socialt kompetent och ha ett stort tålamod.

Eftersom du som servicetekniker ofta åker ut på uppdrag så är körkort nödvändigt. Detta gäller oavsett om du söker jobb som maskintekniker, fälttekniker eller någon annan form av servicetekniker i Trollhättan. Har du körkort och känner att arbetet som servicetekniker passar dig – tveka inte – gå vidare till jobbannonserna för att se vilken typ av servicetekniker som sökes i Trollhättan just nu!