fbpx

Servicetekniker Värnamo

Servicetekniker sökes i Värnamo

Bor du i Värnamo och är intresserad av ett jobb som servicetekniker? Då har du kommit rätt. Genom att klicka dig vidare till jobbannonserna kan du ta reda på vilka lediga jobb som finns i Värnamo just nu.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur är det att jobba som servicetekniker i Värnamo?

Ett jobb som servicetekniker innebär en varierad vardag där du utför service, reparationer och underhåll av olika typer av maskiner. Vilken typ av maskiner varierar. Blir du anställd för jobb på kontor i Värnamo kan det handla om datorer och kopiatorer. Jobbar du som servicetekniker inom industrin kan det handla om robotar och andra maskiner för produktion. Då kan du också kallas maskintekniker. En fälttekniker, som åker ut på uppdrag, är också en form av servicetekniker.

Vad krävs för att få ett jobb som servicetekniker i Värnamo?

Vanligtvis behöver du någon form av grundläggande utbildning inom el, teknik eller fordon. En bra grund kan exempelvis vara industritekniska programmet på gymnasiet. Det finns också vuxenutbildningar som kan vara passande.

Som person är det bra om du är stresstålig, har ett stort tekniskt kunnande och är socialt kompetent. Arbetet innebär nämligen mycket kontakt med människor. Det är också viktigt att ha körkort.

När du anställs som servicetekniker via Jobzone får du lön enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge.