fbpx

Servicetekniker Västerås

Jobb för servicetekniker i Västerås

Ett jobb som servicetekniker i Västerås – skulle det vara något för dig? Kanske har du redan en lämplig utbildning från gymnasiet, men har inte övervägt på denna yrkesbana? I så fall är det hög tid att du tar dig en ordentlig funderare och tittar på de lediga jobb vi har där servicetekniker sökes i Västerås.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär det att jobba som servicetekniker i Västerås?

Att jobba som servicetekniker kan innebära väldigt olika saker. Gemensamt är dock att man fungerar som maskintekniker, antingen på ett enda arbetsställe eller som ambulerande fälttekniker.

De maskiner man servar och underhåller kan till exempel finnas inom tillverkningsindustrin. En passande utbildning för att jobba med detta kan vara det industritekniska programmet på gymnasiet. Andra maskintyper är entreprenad- och jordsbruksmaskiner, och för detta är fordons- och transportprogrammet lämpligt. Men det finns också andra områden där det behövs servicetekniker, till exempel inom data och IT.

Bli anställd av Jobzone som servicetekniker

När du får en anställning hos oss är det normala att du placeras på ett och samma företag – ett företag som vi har som kund. Det är där du kommer att arbeta och ha dina arbetskamrater. Din lön kommer dock att betalas ut från oss.