fbpx

Skjutstativförare Jobb

Truckförare i spännande miljö

Jobba som skjutstativförare

Att arbeta som skjutstativförare erbjuder en spännande och varierad arbetsmiljö inom logistikbranschen. Som skjutstativförare har du möjlighet att vara aktiv och rörlig samtidigt som du arbetar med att hantera och transportera varor på ett effektivt sätt.

Du kommer att vara en viktig länk i försörjningskedjan och bidra till att säkerställa att varorna når sina destinationer i tid. Dessutom ger arbetet som skjutstativförare möjlighet till personlig och professionell utveckling inom ett dynamiskt och växande yrkesområde.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur jobbar en skjutstativförare?

Som skjutstativförare kommer du att arbeta med att använda en specialiserad truckutrustning för att hantera och förflytta varor inom lager- och distributionscentret. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att plocka upp och lasta av varor från hyllor och transportera dem till lämpliga platser för lagring eller förberedelse för leverans. Du kommer också att vara ansvarig för att säkerställa att lagret är organiserat och att varorna är korrekt placerade för att underlätta en effektiv logistikprocess.

Vad krävs för att bli skjutstativförare?

För att bli en framgångsrik skjutstativförare krävs det vanligtvis en certifiering eller utbildning inom truckkörning och materialhantering. Det är viktigt att du har goda kunskaper i att köra och manövrera en skjutstativtruck samt följer säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner. En stark arbetsmoral, förmågan att arbeta effektivt under pressade tidsfrister och god fysisk kondition är också viktiga egenskaper för att lyckas som skjutstativförare.

Hur mycket lön får en skjutstativförare?

Lönen för en skjutstativförare kan variera beroende på faktorer såsom erfarenhet, arbetsplats och geografisk plats. Generellt sett kan en erfaren skjutstativförare förvänta sig en konkurrenskraftig lön som återspeglar den viktiga roll de spelar inom logistikbranschen. Med ökad erfarenhet och kompetens kan lönen också öka över tid, och vissa arbetsgivare erbjuder även förmåner såsom övertidsersättning och bonusar baserat på prestation.