fbpx

Hyra personal

Hyra personal

Vår personal trivs bättre

Vår personal trivs och stannar länge, i snitt dubbelt så länge som hos bemanningsbranschen generellt. För att attrahera och behålla duktig personal under lång tid satsar vi mycket på vår roll som arbetsgivare. Vi är därför mycket noga med att kontinuerligt hålla en nära kontakt och följa upp varje enskild individ. Anledningen är mycket enkel, människor som trivs och känner sig sedda presterar bättre, vilket gagnar alla parter.

Vi ordnar också många interna träffar för att ha kul tillsammans och bygga vår erkända laganda. Genom att våra konsultchefer ägnar mycket tid och uppmärksamhet åt våra medarbetare så vet vi vad de går för och kan snabbt hitta rätt person till varje aktuell tjänst.

Vi kapar topparna

Om du hyr in personal från Jobzone slipper du oroa dig för att sitta fast i för höga lönekostnader. Vi hjälper dig att anpassa din personalstyrka efter hur mycket ni har att göra. Så att när du får en topp så fyller vi på med kompetent personal som gör att du klarar att hålla din organisation i toppform.

Det självklara valet

Jobzone har sedan starten 2003 haft som målsättning att vara det självklara valet för företag som vill bemanna och rekrytera inom lager, transport, produktion, ekonomi, administration, service och kundtjänst. I en bransch där många bemanningsföretag arbetar brett har vi uppnått vårt mål genom att vara nischade, ha detaljerad branschkunskap och ha höga krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kundservice. Vi är proffs på det vi gör, och kombinerar det stora företagets leveranssäkerhet med det lilla företagets personliga bemötande.