fbpx

Rekrytera personal

Rekrytera personal

Jobzone har lång erfarenhet av rekryteringar i utvalda branscher och hittar rätt person till rätt plats. Det är inte självklart för alla rekryterare att tillsätta en skicklig ekonom som är väl förtrogen med SPCS lönesystem och SAP, gärna framåt och stresstålig samt med erfarenhet av månads- och årsbokslut, hanterar Excel galant och pratar och skriver engelska obehindrat. För att inte tala om att hitta en morgonpigg transportledare som känner sig hemma i södra Stockholm och har rätt inställning. Ja, du förstår nog själv vart vi vill komma.

Jobzone kan hjälpa dig med valda delar i processen eller hela rekryteringen – hur mycket väljer du själv. Vi har tillgång till ett stort nätverk och använder oss av personlighetstest vilket ytterligare ökar träffsäkerheten i vårt sökande efter rätt kandidat.

Fördelar med att anlita Jobzone

 • Vi kan din bransch
  Vi har ett gediget kunnande i de branscher vi verkar i vilket gör att vi har lättare att hitta rätt kandidater.
 • Tydligt ansvar
  Vi tar ansvar genom hela processen både mot dig och mot kandidaterna och genomför dessutom personlighetstest för att ytterligare öka träffsäkerheten.
 • Vi hittar engagemang
  Vi anstränger oss för att hitta genuint intresserade personer – människor som levererar och tycker om att utvecklas.
 • Återkoppling genom processen
  Vi ger återkoppling under hela processen och genomför uppföljning efter avslutat uppdrag.

Hyrrekrytering

Vid resursbehov har vi en stor databas med prekvalificerade kandidater som är på jakt efter fast anställning hos våra uppdragsgivare. Om våra kunder eller kandidater önskar “prova en anställning” erbjuder vi “Hyr först, anställ sen”. Detta ger en ökad trygghet i anställningsprocessen för bägge parter samtidigt som rekryteringsprocessen kan gå mycket snabbare.

Line
Expert logo

”Det har varit en stor utmaning att bygga upp en hel organisation från grunden. Inte minst när man anställer chefer så behöver man lägga ett pussel av profiler så att det blir en fungerande grupp.

Oftast vid rekrytering har man ju en befintlig organisation att relatera till men här behövde man tänka på helheten från början. Det var ju inte bara att hitta rätt folk med rätt kompetens, de ska ju också matcha varandra som människor. Med rätt sammansättning av grupperna kan utvecklingen gå så mycket fortare. Här tycker jag att Jobzone har lyckats mycket väl med att hitta en bra mix av personligheter, äldre och yngre, män kvinnor med olika bakgrund så att vi fått en bra balans.”

Christian Hellman, Site ManagerExpert