fbpx

Jobb Stadium

Jobba på Stadium

Butikskedjan Stadium är en riktig klassiker inom svensk sport och svenskt sport- och fritidsmode. Kedjan är familjeägd och har sitt huvudkontor i Norrköping. Sedan starten för den första butiken år 1987 har kedjan vuxit till nu omkring 180 butiker, inkluderande Stadium Outlet, samt butiker med specialsortiment, såsom Stadium Plus och Stadium Ski.

Även om Stadium är ett “gammalt” företag så arbetar man ständigt med att utveckla sig och lansera nya koncept. Det är också det som ligger bakom företagets tillväxt, som bara fortsätter. Här nöjer man sig inte med det som är – med visionen att aktivera världen så kan man inte själv ligga på latsidan.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Butiksjobb på Stadium

I och med kedjans ständiga tillväxt finns det alltid lediga jobb och behov av nya säljare, på heltid men också på deltid. Att arbeta här som butikssäljare extra eller butikssäljare deltid är ett perfekt sätt att få en sidoinkomst. Genom oss har du chansen att komma in på Stadium, för att sedan ha möjligheten att stanna kvar om jobbet passar dig och du passar för jobbet.

För att jobba på Stadium måste du vara minst 18 år. Vad krävs mer för att passa som medarbetare på Stadium då? Koncernens fem ledord, eller värdeord, ger bra ledtrådar:

Laganda – här respekterar man varandra och ställer upp för varandra.
Passion – drivkraften är att hjälpa människor att skapa ett hälsosamt och aktivt liv som samtidigt är roligt.
Energi – det är kraften som för företaget framåt.
Enkelhet – det ska vara prestigelöst, effektivt och utan krångel.
Innovation – nytänkande, nya modeideér och ständiga förbättringar.

Som nyanställd kommer du att utbildas inte bara vad gäller att sköta lager, butik och kassa utan även i företagets värdegrunder. Du kommer då att märka att dessa genomsyras av humanism, kunskap och flexibilitet.

Ett stort plus är om du är intresserad av idrott, sport och sportmode och är välbekant med Stadiums egna produkter och varumärken, såsom Everest och Soc.

Arbetsuppgifter som butikssäljare

Att arbeta i butik innebär att vara serviceminded och finnas till hands för kunderna, utan att vara påträngande eller pushig. Alla som kommer in i butiken ska känna sig välkomna och lockade av det som de möts av – både av produkterna som finns ute på display och av personalens bemötande.

Det är du och dina arbetskamrater som ska skapa denna atmosfär. Du ska hålla butiksdelen välfylld, inspirerande och tilltalande för ögat. Detta är ett ständigt pågående jobb som aldrig avslutas. Du kommer också att ta emot varuleveranser och organisera lagret och påfyllningar ute i butiksdelen.

Du ska dessutom finnas till hands för kunderna och kunna visa dem tillrätta och svara på deras frågor på ett vänligt sätt. När du pratar med en kund ska denne ha hela ditt fokus och känna sig uppmärksammad på ett positivt sätt, oavsett vilken typ av kund det handlar om. Dessutom kommer du att stå i kassan. Också där är ett vänligt och uppmärksamt bemötande av största vikt. Även om kön är lång och kunderna är besvärliga så får du aldrig visa dig stressad eller irriterad.

Välkommen till Stadium, eller “Join the movement” som man säger där.