fbpx

Svetsare Borås

Jobba som svetsare i Borås

Har du gått industritekniskt program på gymnasiet, med inriktning mot svetsteknik? Eller har du fått motsvarande kunskaper på annat sätt? Kanske har du till och med redan arbetslivserfarenhet som svetsare? Då är det bara att framföra en gratulation. För svetsjobb är sällan svåra att hitta i Borås.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Robotsvetsare eller rörsvetsare i Borås?

Svetsare kan ha ganska olika typer av jobb. Nuförtiden är det inte ovanligt att man inom tillverkande industri använder sig av svetsning i robot. Det ställer nya krav på dig som svetsare. Liksom gäller för andra, mer traditionella, typer av svetsning behöver du dock fortfarande ha en god känsla för olika material och hur möjligheterna för svetsning påverkas av faktorer såsom variationer i godstjocklek.

Om du svetsar med robot så behöver du dessutom kunna översätta ritningar till program för roboten att arbeta med. Du kan också behöva göra en del manuell efterbearbetning av arbetsstyckena. Oavsett typ av svetsjobb så är det alltid en tillfredsställelse att lyckas med att skapa det som efterfrågas.

Svetsare sökes i Borås

Vi på Jobzone har ofta lediga jobb för svetsare i Borås. Du anställs av oss men får arbeta hos något av våra kundföretag. Din lön bestäms då enligt GFL, genomsnittligt förtjänstläge, för övriga svetsare på företaget i fråga.