fbpx

Svetsare Eskilstuna

Lediga jobb som svetsare i Eskilstuna

Har du utbildning i heta arbeten och svetsning? Letar du jobb som svetsare i Eskilstuna? Då har du goda chanser att hitta en anställning i bemanningsform hos oss på Jobzone. Du kommer att upptäcka att duktiga svetsare ofta sökes av olika företag i Eskilstuna. Och vi ser till att uppfylla dessa efterfrågningar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Att jobba som svetsare

Alla svetsjobb har det gemensamt att det handlar om att sammanfoga metallkomponenter. Beroende på material och förutsättningar finns det många olika svetstekniker att välja mellan, såsom MIG. TIG, med flusstråd eller utan. Men detta känner du självklart till om du är utbildad svetsare.

Som svetsare i Eskilstuna kan du hamna på en mekanisk verkstad eller tillverkande industri. Om du söker ett jobb inom bygg och anläggning så hamnar du istället ute på olika byggarbetsplatser, till exempel som rörsvetsare.

Dina egenskaper är att du är noggrann och tålmodig. Du har goda kunskaper om olika metallmaterial och -komponenter och hur dessa kan bearbetas och monteras samman genom svetsning.

I en bemanningsanställning hos oss får du en lön som räknas ut ifrån vad dina blivande arbetskamrater med motsvarande arbetsuppgifter har i lön. Det görs enligt en modell som kallas genomsnittligt förtjänstläge.