fbpx

Svetsare Göteborg

Lediga jobb för svetsare i Göteborg

Letar du efter svetsjobb i Göteborg? Kontakta då Jobzone! Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hyr ut kompetent och välutbildad personal till en rad olika företag. Svetsare sökes just nu i Göteborg inom flera branscher.

För att du ska kunna jobba som svetsare hos oss måste du ha någon typ av godkänd svetsutbildning. Du kan exempelvis ha gått industritekniska programmet med inriktning mot svetsteknik. Som vuxen kan du vara utbildad på Komvux eller Yrkeshögskolan. Du kan ha en grundutbildning i svetsteknik eller inneha olika certifikat i avancerad svetsteknik.

Som svetsare måste du vara noggrann och se till detaljerna. Men du måste också vara kunnig i olika metaller och vara väl insatt i deras specifika egenskaper. Det är dessutom viktigt att du har ett säkerhetstänk och följer de särskilda bestämmelser som finns för en del svetstekniker.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Inom vilka branscher behövs svetsare i Göteborg?

En svetsare arbetar med att foga samman olika delar av metall och stål. Då materials sammansättningar är lite olika måste svetstekniken anpassas efter det specifika materialet. I vissa fall kan man även behöva anpassa tekniken till platsen, som exempelvis när man ska svetsa under vatten eller på hög höjd. Det är därför som en svetsutbildning både innehåller teori och praktik. Det finns flera olika slags svetsutrustning. En del är manuella medan andra är helt automatiserade.

Som svetsare med jobb i Göteborg kan man arbeta inom många olika områden, som exempelvis bygg- och anläggning och verkstadsindustrin. Du kan exempelvis arbeta som svetsare vid byggen av broar och hus, men också vid tillverkning av medicintekniska produkter. Även mindre företag behöver svetsare, som exempelvis smidesverkstäder och företag som utför reparationer med hjälp av svetsning.

Så mycket har en svetsare i lön i Göteborg

Din lön som rörsvetsare i Göteborg kan påverkas av flera olika faktorer, som ålder, utbildning, erfarenhet och vilket företag du arbetar på. Genomsnittslönen för en svetsare som har gått minst två-årigt gymnasium hamnar ofta i närheten av 30 000 kronor i månaden. En svetsare med specialkompetens kan såklart tjäna mer. Men också OB-tillägg och risktillägg kan göra att man får mer betalt.

På Jobzone använder vi oss av en lönemodell som heter genomsnittligt förtjänstläge. Den är skapad av LO-förbunden och Kompetensföretagen tillsammans. När vi räknar ut en lön med hjälp av GFL tar vi hänsyn till hur mycket andra svetsare med liknande arbetsuppgifter har i lön på det aktuella företaget. På så vis blir lönen relevant och marknadsmässig.