fbpx

Svetsare Halmstad

Hitta lediga jobb som svetsare i Halmstad!

Som svetsare har man en rik arbetsmarknad att ta del av. Svetsare behövs i många olika verksamheter och för många olika syften. Har du svetsutbildning och letar efter ett första jobb, eller jobbat några år och letar efter en ny karriär? Då har du hittat rätt! Genom Jobzone har du goda möjligheter att hitta lediga jobb som svetsare i Halmstad.

På Jobzone garanteras du en trygg tjänst där du först blir anställd som svetsare hos oss, men sedan har goda möjligheter att fortsätta din karriär hos någon av de kunder du arbetar för. Din lön bestäms efter vilken typ av arbete du utför och hos vilken kund, enligt principen för genomsnittligt förtjänstläge.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad innebär det att jobba som svetsare?

Som svetsare arbetar man med att sammanfoga metalldelar. Inte sällan handlar det om att svetsa rör som rörsvetsare, men det finns många olika tillämpningar och jobbet är varierat. Gemensamt för alla svetsjobb är att det krävs noggrannhet och en god kännedom om de material man arbetar med.

Som svetsare ska man ha en svetsutbildning. Svetsjobb ingår i kategorin heta arbeten som kräver försiktighet och god utbildning för att olyckor ska undvikas. Passar den här beskrivningen på dig ska du söka bland våra lediga jobb i Halmstad.