fbpx

Svetsare Helsingborg

Hitta din nya karriär som svetsare i Helsingborg!

Som svetsare har du ett kvalificerat hantverksyrke med många öppningar i arbetslivet. Svetsaren behövs i ett flertal olika verksamheter där metall sammanfogas genom svetsning för hand eller i maskiner. En bra plats att leta efter lediga jobb som svetsare är i Helsingborg. Helsingborg är en av Skånes större städer som har ett levande näringsliv och ett behov av arbetskraft inom olika industrier.

När du söker jobb som svetsare genom Jobzone anställs du först hos oss för att utföra arbete hos en av våra kunder. Det ger dig en trygg start samtidigt som det finns goda möjligheter att så småningom bli anställd av kunden direkt. Din lön baseras på vilket svetsjobb du utför, enligt genomsnittligt förtjänstläge.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Vad krävs för att jobba som svetsare?

För att få ett jobb som svetsare krävs svetsutbildning. Det kan man få genom en industriteknisk utbildning med inriktning på svetsteknik. Alternativt har man en utbildning från komvux eller yrkeshögskolan.

Det finns många varianter på svetsjobb, men oavsett om man svetsar stålplåtar till ett båtskrov i Helsingborgs hamn, eller arbetar som rörsvetsare behöver man vara noggrann i sitt yrkesutförande, ta eget ansvar och ha kännedom om heta arbeten. Passar beskrivningen på dig är du välkommen att leta bland våra annonser där svetsare sökes i Helsingborg!