fbpx

Svetsare Jönköping

Jobba som svetsare i Jönköping

Svetsjobb finns inom en rad olika branscher i Jönköping. Du kan exempelvis arbeta med montering och tillverkning av olika metallprodukter, men också reparationer av stålkonstruktioner. Detta gör du så klart med hjälp av en svetsutrustning. Men då olika material kräver olika typer av svetsmetoder måste du också vara kunnig i olika metallers sammansättning och egenskaper.

Svetsare sökes i Jönköping för jobb inom tillverkningsindustrin men också byggbranschen. Men det finns även en efterfrågan på rörsvetsare i Jönköping. För att du ska kunna jobba som svetsare måste du ha utbildning inom svetsteknik. Godkänd utbildning finns inom det industritekniska programmet på gymnasiet. Också Komvux och Yrkeshögskolan har bra svetsutbildningar.

Jobzone erbjuder många olika typer av jobb och karriärmöjligheter. Oavsett om du söker drömjobbet som utgör höjdpunkten i din karriär, eller om du bara är ute efter ett extrajobb för att dryga ut inkomsterna under studietiden, så har vi något attraktivt att erbjuda dig.

Låt Jobzone hjälpa dig

Lediga Jobb

På jakt efter en ny och spännande utmaning i arbetslivet? Här hittar du lediga jobb som är tillgängliga just nu.

Lediga Jobb  Så funkar det

Sök Personal

För att kunna behålla duktiga medarbetare under lång tid har vi satsat mycket på vår roll som arbetsgivare.

Sök Personal Yrkesområden

Hur mycket har en svetsare i lön i Jönköping?

Hur mycket du som svetsare med jobb i Jönköping har i lön beror på vilket företag du jobbar på. På Jobzone använder vi oss av lönemodellen genomsnittligt förtjänstläge, GFL. Förenklat kan man säga att din lön bestäms efter hur mycket dina svetsarkollegor på det företag du är placerad på tjänar.

Den genomsnittliga månadslönen för en svetsare ligger annars på runt 30 000 kronor. Just nu finns det lediga jobb som svetsare i Jönköping. Kontakta oss på Jobzone redan idag så hjälper vi dig vidare!